Comunicat extraordinari


Tancament Lliga Intercomarcal
de Fotografia 2019-2020.

Benvolgut/guda participant,
Reunides les 5 comissions organitzadores el passat dilluns 4 de maig, es va decidir clausurar l’edició d’enguany amb la darrera convocatòria organitzada per l’Associació Fotogràfica del Voltreganès amb les següents condicions:

 • Tema: Street photography (entès com a gènere fotogràfic). Si teniu dubtes de què entra i què no dins d’aquest gènere. Us podeu posar en contacte amb la vostra junta i des d’allà es dirigirà la consulta a l’AFV.
 • Termini: Entenent que hi havia qui ja podia tenir la fotografia feta des del passat 21 de juliol de 2019 i, essent sensibles a l’estat en el que ens trobem ara mateix (a data 6 de maig de 2020 està prohibit sortir al carrer per fer fotografies amb excepció dels mitjans de comunicació o fotògrafs professionals), es fa una moratòria d’entrega fins al pròxim 30 de juny permentent que les fotografies presentades i, de forma excepcional, es permet que les obres presentades siguin fetes de l’1-1-2019 ençà.
  El link per lliurar les fotografies estarà actiu a partir del dimarts 23 de juny.
 • Clausura edició 2019-2020: Davant la pandèmia actual, no podem garantir la celebració del lliurament de premis ni cap mena de trobada social. Així doncs, amb el veredicte posterior a la convocatòria vigent, es donarà per tancada l’edició d’enguany de la LLIF.
  Durant els propers dies, la LLIF us farà arribar a través de les vostres juntes, un qüestionari on valorar l’edició d’enguany i la progressió de la lliga, des del seu naixement el 2018 fins ara. El qüestionari és anònim i seria molt bo que el responguéssiu de la forma més extensa possible. Seria molt bo que aquells qui no heu participat, també el respongueu, exposant les vostres raons per no participar.
  Esperant que tots estigueu bé, una salutació dels gerents de la Lliga.
  Lliga Intercomarcal de Fotografia
  www.llif.cat