Convocatoria Robats. Comentaris del Jurat

Nom ParticipantAssociacióTítolMAR BIOSCARAFA BADIABernat CedóTotalComentaris-MAR BIOSCAComentaris-RAFA BADIAComentari-Bernat Cedó
Jose Maria Pecci JuncoGFRMSol d´hivern108826Molt bona llum!llum molt xula i expresions molt bones.
Joaquim Basagaña MoleroGFANaveguem98825el tractament del blanc i negre m'agrada molt. Potser m'hagués esperat a passés algo més.
Francesc Valldeoriola RoquetAFTPel forat88925Moment molt bo, l'expressió és genial. Potser intentaria que el fil no li quedès a la cara i accentuar encara més que hi ha un forat.
Albert Vilardell BascompteAFTSapatassu87924M'agrada el moment i el que passa, està molt bén buscat. Jo li hagués donat més contrast als negres i potser m'hagués esperat una mica més per a veure si passava algu més que millores el resultat de la imatge final
Eva Maestre I FajulaGFAResidència78823Composició agosserada, molt béM'agrada el color i la llum. Suposo que hagués estat millor fer sortir només la finestra del senyor, i fer-la frontal, pero suposo que per logística és complicat. Fer-la aixi en vertical em sembla molt bona opció.
Joan Francesc CaballeroAFREl pa de cada dia96722moment molt bo, l'únic que canviaria és buscar que el subjecte destaqui més.
Francesc Hervias RodriguezGFRMComiat87722L'expresió és molt bona, li falta bona llumi un punt d'enfoc.
Josep PortellAFRCompartint sentiments96722Moment molt expressiu, bona edició i potser li falta un puntet de composició
Belen Valverde CaparrosAFRPop Art77822Molt xula, potser a nivell de compo em sobra per dalt i per baix, casi que es podria fer horitzontal
Albert Basagaña RusiñolGFABojeria_entre_la_Calma_i_l'Èxtasi78621M'agrada el moment, pero si que em fa falta que hi hagi alguna acció concreta que em cridi per sobre les altres.
Mag FrigolaAFTInspira77721amb una mica de context i una millor compo milloraria, pero el moment i l'expresió d'incertesa és molt bo
Laura Rodríguez OrtizAFRCambell's soup for everybody77721La situació és molt bona. Està ben encuadrada, pero em cau una mica cap a l'esquerra.
Josep Maria Perez MartinAFTNo estic76821El més pur estil Martin Parr. Potser li donaria una mica més de contrast i no tallar el cap dels de darrera.
Pere Mir MuntadasGFARevolta_pagesa67821Molt bona llum. Crec que milloraria si hi hagués més context, es a dir, que es veiés més la manifestacio/tall com a tal.
Èrica Molist ClapésGFRMTendresa67821m'agrada molt la compo, potser l'huagués fet una mica més des de l'esquerra. Molt neta, m'agrada
Jordi Bartés PlanasAFRFinal de jornada77620Bona llum, moment millorable i "a les esquenes". Si haguéssis obert una mica el pla i ampliat la imatge per dalt, tindríem més context.
Antoni Pagès PuigAFTESPERANT CLIENTS77620Els colors són molt interessants, i la llum està bé. Em fa falta que passi algo
Ariadna Sànchez VilamanyàAFRFamily train86620La composició m'agrada molt, tot i que si s'agués fet més de la meitat de la finestra, no quedaria tant deformat i milloraria. El moment m'agrada, però si que es veu poc
Marta Pugès SuàrezLLiureHelp me ;p77620Costa un pel d'entendre, però s'hi arriba. El color li falla una mica a l'edició
Alba VillariezoGFRMIn fraganti77620bon moment. Crec que milloraria amb una mica de context.
Neus Páez IslanGFRMLa feina dels turistes76720S'intueix la situació, i m'agrada molt la composició. Si que si passés algo milloraria
Quim PueyoGFRMRetrat Urba76720M'agrada molt la llum, potser em falta que passi algo.
Ferran Juan BaruelGFRMMiquel76720Robat correcte, bé d'expo i de llum i transmet alegria, com a les bones festes majors.
Josep M Portet DotAFTDissimulant85720El moment està molt bé, la situació fà gràcia. La compo és correcte i la llum també.
Ester Riera MirAFTQue m'expliques67720Bona llum, potser li hagués donat un punt més de contrast i expo.
Esther Munuera PadillaGFRMTuristes de dissabte85720m'agraden els colors i que es veuen molt turistes. Potser li afegiria quès es el que mira
Javi Garrido CrespoGFRMUn día cualquiera76720m'agrada molt el moment, que cadascú estigui fent algo a la seva bola, moltes "escenes" milloraria una mica la llum
Alba LopezGFAmodelatge involuntari85720Em fa falta una mica de context. La llum m'agrada molt i els colors són molt agradables per la vista.
Mª Rosa JimenezGFRMDissabtes de mercat76720Em fa falta que passi algo, o que hi hagi algun patro de colors que destaqui. La compo i la llum estàn molt be
Gerard Port GrabalosaGFRMEls Amants76720Em fa falta que passi algo més que un selfie. Per exemple, que la onada que trenqui al costat faci dos metres i els esquitxi, tot i que al mediterrani costa 🙂 Ben editada
Menci Colomer NoguéGFAEL PENSADOR75820bons colors, bona llum i moment correcte.
Josefina Clotet SausGFAColoms75820Molt bona! Per millorar-la, intentaria pujar un pel la velocitat d'obturació per "congelar" només el nen i treure la senyora de darrere, que el vermell destaca massa per mi.
Quim Pugès VeranoLLiureestar_als_llimbs.jpg75820Tinc dubtes que sigui un robatLa compo esta be, la llum també, el moment crec que val la pena i arriscar en imatges tan tancades també puntua.
Ramon Jolis SallesGFRMEntre la gent85619La composició m'agrada, em fa falta entendre què passa.
Paloma Villaseñor RomeroGFRMAndana76619M'agrada la llum, el moment podria està més ben buscat i la composició tambe, jo l'hagués enquadrat més perque no surti la màquina expenedora i ells quedessin a la linia forta dreta de la regla dels terços.
Maria Josep Fernández VianaGFAA boca tancada, no hi entra escuma76619El moment està molt ben trobat i encaixa amb el que es demanava. Es podria millorar la llum i la composició.
Lluís Pratdesaba RoviraGFRMROBAROID67619La llum m'agrada i la compo també, potser em fa falta que el subjecte sigui un pel més protagonista.
Ferran Vaqué BoverGFRMCafè i xocolata76619La llum i la compo generals molt correcte, potser estaria bé esperar a que passes algo "poc habitual", que tingui xixa
Miquel MatavacasAFTRedempció75719Moment emotiu, potser milloraria que sel's hi vegi més l'expresió
Miquel Jutglar RieraAFTTimoner Tranquil75719m'agrada molt el groc del vaixxell en contrast del blau mar. Milloraria potser el moment, que sortis amb la ma relaxada també.
Marc Arqué LahuertaGFAEscoltant_la_neta75719Bona llum, crec que hagués millorat si per exemple es veiés l'escenari de darrere buit, o a on està assegut, per afegir-hi context.
Pep Vila VilàGFRMEndavant les atxes67518Em fa falta que passi algo. Llum i compo correctes
Juan PasamontesAFRbessones67518m'agrada la simetria que té la imatge, crec que milloraria si estigués recta i la llum hi acompanyés.
Vanessa SolerAFRL'encant de Barcelona75618El moment és bo, em falta un punt de proximitat o que es vegi la cara de perduts que fan.
Esteve Maestre BoschGFARegant la bogeria66618Em falta context. La llum i la compo estan bé.
Jordi MagriñáAFRPerspectiva de Wonka66618No entenc bén be què passa, em falta context. La llum m'agrada pero.
Carme Juncà PratGFAPassejada de diumenge75618em fa falta que passi alguna coseta. La llum està bé. A nivell de compo, si haguéssin sortit les ombres senceres potser (potser eh) guanya una mica
Joan Navarro PujadasAFRHola, que mires75618El retrat és correcte, tot i que l'edició, pel meu gust, un pel passada. Milloraria amb una mona llum i que el fons no fos tant clar.
Pere SadurniGFAmobile world congress74718moment molt bo. Em fa falta un punt de nididesa, peró el moment ho compensa.
Guillem Villaseñor PerezGFRMA la font65718La composició la trobo molt correcte, i el moment també. Crec que estaria milor si el fons no distragués tant i amb una millor llum.
Pep Puigdomènech I MasAFTRobant al lladre65718M'agrada la llum, amb un punt més de contrast i ombres més fosques hagués quedat millor crec. M'atrada també la situació.
Jordi GuinovartGFRMmoment_de_reflexió65718Bona, potser la milloraria amb un punt de proximitat i una mica més frontal, aixi les línies de darrere no fugarien i destacaria més.
Maria Julià JaramilloGFRMConversa amb el bandoler65617El moment està be, tot i que forma part d'un teatre i no sé si el concepte "robat" s'hi escau del tot. Jo hi posaria un pel més de contrast.
Ramon Calvet i FalguerasGFACompte, que mira...65617Em fa falta que s'entengui més. El reflex està molt bé, pero si aquest senyor està molt cansat de les escales, m'agradaria que es notessin més les escales.
Oriol BartésAFRRelax65617Potser jo no faria aquesta foto sense el seu permísLa compo m'agrada, els arbres pel mig li aporten una mica d'"intimitat" a la foto que li va bé i a la vegada reforça l'efecte robat.
Maria Cullell BuixasaGFAun moment de pausa.jpg64717crec que si estigués amb els ulls oberts milloraria bastant. En aquest cas, crec que si fos un pla més obert afegiria context i quedaria millor.
Xevi Arimany MuñozGFRMMasterclas de Civisme64717El moment és molt bo, pero potser em fa falta un punt de context. Si per exemple es veies la piscina amb una mica de luxe, el contrast faria gràcia.
Elvira Begudà SaguéAFREspera65516Em fa falta que passi algo. La compo m'agrada, peró redraçaria un pèl la imatge.
Esther TorresAFRBen retratades64616El moment es molt xulo, potser l'hagués fet des d'un lloc on s'apreciés més de que els tres miren al terra. La llum també podria esta millor, pero amb la neu és complicat sempre.
Arnau MontfortAFRBadulake64616Llum molt bé, pero em falta que la persona sigui més protagonista, que expliqui algo.
Francesc Joaquim Garcia I RabellaGFAVida Silenciada54716trobo que és un retrat molt xulo, potser em falta millorar l'edicio i la nitidesa. Crec que també li afavoriria una mica de context, a on esta, on viu, de què viu?
Albert PalauAFRenxampat72716M'ha fet gràcia i crec que a vegades això ja és suficient
Mireia Burdó MasferrerGFAPit_stop63716m'agrada molt la compo, jo la retallaria per donar encara més aquesta sensació de simetria.
Tere Marcos PerryGFAa_la_botiga_de_dolços73515M'agrada el moment, pero em falta algo que em "cridi", que enganxi, potser on es vegi la cara del nen flipant amb les xuxes o algo aixi.
Montserrat OrriolsLLiureEn_BABIA64515Em fa falta entendre que passa, context. La llum està bé, tot i que entrava una llum per la finestra que s'hagués pogut aprofitar.
Joan Pous I BurniolGFAMirant que volen63615La composició crec que podria està millor, el volem seria xulo que tingués un paper destacat a nivell de compo. El moment està bé
Elisabet Regué PujolGFAContracorrent63615La compo m'agrada molt, tothom d'esquena i ells de cara i centrats. Crec que seria millor si destaquessin més, i el contrallum amb el fons no ajuda.
Eudald Teixidor PujolAFRContenidor64414Una mica al límit ètic (no passa res, tots hem passat per aquí, pero va bé tenir-ho en compte). Em fa falta que passi algo, la llum, i la compo.
Ana MeseguerGFACalçotada63514Crec que una mica massa general, jo l'hagués intentat fer de més a prop i destacar més a algú en concret. La llum és molt plana
Nuria AreñasGFAAoût_à_Toulouse63514Crec que els humans tenen massa poca importància en aquesta foto, pel tema que és. La compo està be, i la llum també m'agrada.
Susanna Torres BelmonteGFRMMIssa Gospel53513Em fa falta que es vegi que passa algo. M'agrada que l'instrument estigui mogut, crec que s'hagués explotar més aquest recurs
Núria Pladevall SantauginiLLiureDIUMENGE AL MERCAT.JPG53412Em fa falta que passi algo, la llum, i la compo és millorable.
error: El botó dret està desctivat